Saskia


sas website
Deze foto heeft mijn zoon Ted gemaakt. Ja, en dan ben je niet je best aan het doen mooi en goed bezig te zijn, ik kreeg de slappe lach… en die heb ik graag en dan krijg je een heel ontspannen foto.

Zoals op deze foto voel ik me het liefst en zo help ik anderen het liefst zich ook te voelen.

Ik ben geboren in 1964 in Den Haag, maar ik woon al heel lang in Noord Holland. Ik ben half stads en half dorps. Ik woon in een dorp en soms ren ik gillend de stad in, dan moet ik even stadsluchten opsnuiven, schrijven in een cafeetje, teveel winkelen en stadse mensen bekijken. Ik ben gelukkig getrouwd met Peter en heb 3 grote zoons.

Ik heb een eigen bedrijf genaamd De GeluksOnderneming. Daarin werk ik soms alleen en soms samen met andere inspirerende mensen.

Ik help mensen zichzelf te durven zijn, en dat doe ik op verschillende manieren:
ik ben Biodanza-docent, een Zuid Amerikaanse methode om je hart te openen en meer
   levenslust toe te laten die werkt met muziek, beweging en contact
- ik geef lessen in ontspanning met behulp van zachte yoga, lichaamsgewaarzijn en
   Mindfulness
- ik geef levenskunstworkshops
- en… ik geef les in creatief, reflectief en expressief schrijven. Ook ben ik auteur van
   diverse boeken en inspiratiekaartjes

Ik heb meestal meer ideeën dan ik kan uitvoeren, daarom is het heerlijk sommige ideeën weg te geven aan mensen die ze nodig hebben, sommige in mijn boeken en kaartjes te verwerken, anderen samen met collega's uit te voeren. Wil je meer over me weten scharrel dan eens rond op mijn website www.saskiadebruin.nl of lees mijn levenskunstberichtjes op www.geluksonderneming.blogspot.nl